Natisni
Pojdi nazaj

Money Back Guarantee

Kaj pa če...? Nas pogosto sprašujete...

Odgovor je zelo preprost! Odločili smo se za pogumno potezo in verjetno smo edini charterist na Jadranskem morju, ki vam to ponujamo.
Z oddajanjem gumenjakov se profesionalno ukvarjamo že več kot 10 let in verjamemo, da smo na trgu dobro poznani. Naša plovila ste uporabljali že mnogi, poleg vas pa se je z njimi vozilo vsaj še 600 različnih družin, skupin ali prijateljev. Verjetno veste, da imamo odlične nove čolne in motorje. Ne veste pa, da stremimo k temu, da je vsak posamezni sestavni del čolna maksimalno izpopolnjen in neštetokrat preizkušen.

Če vas vsaj malo bega misel, da bi lahko šlo karkoli narobe?

Oddajanje plovil je velika odgovornost. Vi kot uporabnik si želite, da bi za čas vašega najema vse delovalo popolno ter da boste vašo družino in prijatelje vsakič varno pripeljali domov. Mi kot charterist si želimo, da naši uporabniki maksimalno uživajo na dopustu z našimi čolni in seveda z njimi ravnajo kot dober gospodar. In ker verjamemo v svoje delo ter čolne maksimalno pripravimo vam v sezoni 2018 ponujamo MONEY BACK GUARANTEE.

Vas zanima kako deluje?

Vsi, ki si boste pri nas najeli plovilo, ga uporabljali 7 dni ali več in z njim ali z našo storitvijo ne boste zadovoljni, vam bomo celotno vašo kupnino povrnili!

MBG. Mi zaupamo vam, vi zaupate nam! Bi še kaj dodali?

Prosti termini se hitro polnijo. Izkoristite izjemno priložnost in si rezervirajte svoj termin pravočasno.