Natisni
Pojdi nazaj

Internautica 2017

Vrtinc Navtika, slovenski predstavnik italijanskega proizvajalca športnih plovil, Cantiere Capelli je premierno predstavil plovilo Tempest 570.
Gre za okreten in sodobno oblikovan športni gumenjak, ki ima zelo praktično urejen prostor za navigacijo in ponuja veliko možnosti za hrambo opreme in prtljage.
Poleg bogate standardne opreme je na voljo različna dodatna oprema plovila, ki bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne uporabnike.

Poleg tega pa sta bila na kopnem na ogled še Capelli Tempest 600 in Tempest 650. Oba že opremljena z pogonskimi agregati Honda in Suzuki.

Za veliko zabave smo poskrbeli s testnimi vožnjami na plovilu Capelli Tempest 700 s Hondo 250. Naše goste smo kasneje prosili, če svoje mnenje na kratko opišejo na našem Facebook profilu. Zanimive komentarje si lahko preberete >>TUKAJ<<

Za odlično zabavo na dogodku je ponovno skrbel Radio 1.

Mednarodna razstava navtike, INTERNAUTICA ostaja s svojo dolgoletno tradicijo stičišče jadranske navtične industrije in turizma ter predstavlja pomembno priložnost za pregled aktualne navtične ponudbe v regiji, ponuja atraktivne predstavitve novih navtičnih dosežkov na Jadranu in za mnoge obiskovalce pomeni priložnost za zadnji preizkus plovila pred odločitvijo o nakupu.

INTERNAUTICA ni le najpomembnejši jadranski navtični sejem, ki že dvaindvajset let zagotavlja svojim partnerjem in razstavljavcem različne možnosti za celovito predstavitev njihovih razstavnih programov, obiskovalcem pa ponuja zanimiv pogled v svet navtičnih novosti pred začetkom nove sezone, temveč je tudi izjemno pomemben prodajni sejem, ki vsako leto vzpodbuja boljše prodajne rezultate, saj se prav med samim sejmom realizira veliko poslov, rezultati prodaje plovil in opreme pa ponovno postajajo vse bolj vzpodbudni.